Αγορά Πρώτης Κατοικίας

Η αγορά κατοικίας είναι μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις της ζωής μας.

Η διαδικασία για την αγορά κατοικίας μέσω τραπεζικής χρηματοδότησης είναι μια υπόθεση που απαιτεί χρόνο και σωστή ενημέρωση. Στην IMS σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το χρηματοδοτικό πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το εισόδημα σας, η πιστοληπτική σας ικανότητα και η αξία του ακίνητου εξασφάλισης διαμορφώνουν το ποσό του στεγαστικού δανείου σας. Στα στεγαστικά δάνεια αγοράς το ποσό χορήγησης δεν υπερβαίνει το ποσό που αναγράφεται στο συμβόλαιο αγοράς.

Η διάρκεια του στεγαστικού δανείου αγοράς καθορίζεται από τη δόση που μπορείτε να αποπληρώνεται κάθε μήνα και το είδος του επιτοκίου, με την προϋπόθεση η λήξη του δανείου να μην υπερβαίνει το 75 έτος ηλικίας των ενεχομένων. Η εκταμίευση του συγκεκριμένου προϊόντος γίνεται με εφάπαξ καταβολή.

Με την πολυετή εμπειρία που διαθέτουμε είμαστε σε θέση να σας καθοδηγήσουμε σε κάθε βήμα από την αίτηση μέχρι την εκταμίευση του στεγαστικού σας δανείου. Σας δίνουμε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεται για την επιλογή Τράπεζας, προγράμματος χρηματοδότησης, έξοδα τράπεζας και αγοροπωλησίας.

Στεγαστικό Δάνειο για το πρώτο σας σπίτι με σωστή μελέτη των δεδομένων και των οικονομικών αντοχών, η τελική απόφαση θα είναι και η σωστή.

Άμεση δωρεάν αξιολόγηση της πιστοληπτικής ικανότητας ενημερώνοντάς σας αυθημερόν για το ποσό του δανείου και το επιτόκιο που μπορούμε να επιτύχουμε.

Αγορά Πρώτης Κατοικίας

Συμπληρώστε τα πεδία και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος της IMS-FC θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.
Κάντε κλικ εδώ για να αποδεχθείτε τα cookies πριν στείλετε την φόρμα.
Τα cookies για την φόρμα είναι ενεργοποιημένα. Μπορείτε να στείλετε την φόρμα

Μοιραστείτε το

Scroll to Top