Δάνειο αγοράς και επισκευής κατοικίας

Δάνειο αγοράς και επισκευής κατοικίας, καλώς ήρθατε στο νέο σας σπίτι.

Το να έχουμε απλά ένα όνειρο, δεν μπορεί να οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, εάν δεν υπάρχει το κατάλληλο πλάνο.

Στην IMS είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε την απαραίτητη καθοδήγηση, ώστε να αποκτήσετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε τους στόχους σας αναφορικά με το δάνειο αγοράς και επισκευής κατοικίας που επιθυμείτε.

Η IMS μπορεί να μεσολαβήσει ώστε να χορηγηθεί δάνειο επισκευής παράλληλα με το δάνειο της αγοράς του ακινήτου χωρίς πρόσθετα έξοδα.

Δάνειο αγοράς και επισκευής κατοικίας

Ζητήστε να σας καλέσουμε συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας
Αποτελεσματικότητα
Έχοντας επιτύχει την εκταμίευση περισσοτέρων από 3.000 στεγαστικών δανείων, διαθέτουμε την ικανότητα και την εμπειρία να επιτύχουμε τους πιο προνομιακούς όρους για τη χρηματοδότηση σας
Πάνω από 95% εγκρισιμότητα
Η ομάδα μας έχοντας στο ενεργητικό της πάνω από 500.000.000€ εκταμιεύσεις στεγαστικών δανείων, έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση γύρω από το στεγαστικό δάνειο.
22 έτη εμπειρίας
Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της Εταιρείας μας διαθέτει πολυετή εμπειρία και άριστη γνώση τόσο του χρηματοοικονομικού και όσο και του Τραπεζικού Κλάδου έχοντας μεγάλη προϋπηρεσία.

Με το δάνειο αγοράς και επισκευής κατοικίας, σας παρέχετε η δυνατότητα να χρηματοδοτήσετε την επισκευή και ανακαίνιση του ακινήτου σας μέχρι και στο 100% του κόστους των εργασιών. Η διάρκεια του καθορίζεται από την δόση που μπορείτε να πληρώνετε κάθε μήνα και το είδος του επιτοκίου, με την προϋπόθεση η λήξη του δανείου να μην υπερβαίνει το 75ο έτος ηλικίας των ενεχόμενων.

Η εκταμίευση του δανείου αγοράς και επισκευής κατοικίας υλοποιείται σταδιακά σύμφωνα με την πρόοδο εργασιών δίνοντας σας την δυνατότητα το ποσό της δόσης που αποπληρώνετε να συμβαδίζει με το ποσό του δανείου που έχει εκταμιευτεί. Η πρόοδος εργασιών πιστοποιείται με την αυτοψία συνεργαζόμενου μηχανικού της τράπεζας και όχι με την προσκόμιση παραστατικών όπως τιμολόγια και αποδείξεις.

Δάνειο αγοράς και επισκευής κατοικίας

Στην IMS αναλύουμε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το Δάνειο αγοράς και επισκευής κατοικίας που ταιριάζει στις ξεχωριστές ανάγκες σας σε σύντομο χρονικό διάστημα

Χωρίς Καμία Οικονομική Επιβάρυνση

Δάνειο αγοράς και επισκευής κατοικίας

Έχετε ερωτήσεις ή απορίες για θέματα που αφορούν Δάνειο αγοράς και επισκευής κατοικίας

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 έως τις 17:00

Φόρμα Επικοινωνίας

Μπορείτε να μας στείλετε το ερώτημά σας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος της IMS-FC θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σου.

Δάνειο αγοράς και επισκευής κατοικίας

Συμπληρώστε τα πεδία και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος της IMS-FC θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.
Κάντε κλικ εδώ για να αποδεχθείτε τα cookies πριν στείλετε την φόρμα.
Τα cookies για την φόρμα είναι ενεργοποιημένα. Μπορείτε να στείλετε την φόρμα

Γιατί να μας επιλέξετε…

Η IMS στελεχωμένη από καταρτισμένους οικονομολόγους με μεγάλη εμπειρία στον τραπεζικό χώρο αποτελεί τον μεγαλύτερο συνεργάτη των ελληνικών τραπεζών στην διαμεσολάβηση για την έκδοση στεγαστικού δανείου χωρίς καμία άμεση ή έμμεση οικονομική επιβάρυνση για τον δανειολήπτη. Με τη βοήθεια εξειδικευμένων συμβούλων, βρίσκουμε μαζί τη λύση που εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σας ανάγκες.
Scroll to Top