Δάνειο αγοράς κατοικίας

Δάνειο αγοράς κατοικίας, ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα.

Αναμφίβολα ένα δάνειο αγοράς κατοικίας είναι μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις που θα κληθούμε να λάβουμε στη ζωή μας.

Ωστόσο, πρόκειται για μία πολύπλοκη διαδικασία, την οποία ο μέσος υποψήφιος δανειολήπτης δυσκολεύεται να πραγματοποιήσει από μόνος του.

Η IMS είναι σε θέση να φροντίσει για όλα τα βήματα: από τη δημιουργία του φακέλου, έως και τη στιγμή της εκταμίευσης του ποσού στο στεγαστικό δάνειο σας.

Η διαδικασία για δάνειο αγοράς κατοικίας μέσω τραπεζικής χρηματοδότησης, είναι μία υπόθεση που απαιτεί κόπο, χρόνο και σωστή ενημέρωση.

Στην IMS αναλύουμε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το στεγαστικό δάνειο που ταιριάζει στις ξεχωριστές ανάγκες σας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Δάνειο αγοράς κατοικίας

Ζητήστε να σας καλέσουμε συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας
Αποτελεσματικότητα
Έχοντας επιτύχει την εκταμίευση περισσοτέρων από 3.000 στεγαστικών δανείων, διαθέτουμε την ικανότητα και την εμπειρία να επιτύχουμε τους πιο προνομιακούς όρους για τη χρηματοδότηση σας
Πάνω από 95% εγκρισιμότητα
Η ομάδα μας έχοντας στο ενεργητικό της πάνω από 500.000.000€ εκταμιεύσεις στεγαστικών δανείων, έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση γύρω από το στεγαστικό δάνειο.
22 έτη εμπειρίας
Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της Εταιρείας μας διαθέτει πολυετή εμπειρία και άριστη γνώση τόσο του χρηματοοικονομικού και όσο και του Τραπεζικού Κλάδου έχοντας μεγάλη προϋπηρεσία.

Βασιζόμενοι στην 20ετή εμπειρία μας, είμαστε σε θέση να σας καθοδηγήσουμε και να σας προσφέρουμε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεται για την επιλογή τράπεζας, στεγαστικού δανείου, όπως και για τα πραγματικά έξοδα της τράπεζας και της αγοραπωλησίας. Ουσιαστικά είμαστε μαζί σας σε κάθε στάδιο, ώστε να αυξήσουμε και να διασφαλίσουμε τις πιθανότητες επιτυχίας για δάνειο αγοράς κατοικίας.

Η τελική έκβαση της υπόθεσής σας και το ποσό του στεγαστικού δανείου, εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Η εξειδικευμένη ομάδα μας θα σας ενημερώσει εκ των προτέρων για τις ρεαλιστικές δυνατότητές σας, συνυπολογίζοντας το εισόδημα, την πιστοληπτική ικανότητα και την αξία του ακίνητου. Στοιχεία που θα διαμορφώσουν το τραπεζικό προφίλ σας.

Στην IMS γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα πόσο σημαντική είναι για εσάς η αίτηση στεγαστικού δανείου για το πρώτο σας σπίτι. Με σωστή μελέτη των δεδομένων και των οικονομικών αντοχών σας, θα συμβάλουμε στην πραγματοποίηση του ονείρου σας, δείχνοντάς σας τον ασφαλή δρόμο, ώστε η τελική επιλογή σας να είναι και η αδιαμφισβήτητα πιο σωστή και ασφαλής.

Δάνειο αγοράς κατοικίας

Στην IMS αναλύουμε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το Δάνειο αγοράς κατοικίας που ταιριάζει στις ξεχωριστές ανάγκες σας σε σύντομο χρονικό διάστημα

Χωρίς Καμία Οικονομική Επιβάρυνση

Δάνειο αγοράς κατοικίας

Έχετε ερωτήσεις ή απορίες για θέματα που αφορούν Δάνειο αγοράς κατοικίας

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 έως τις 17:00

Φόρμα Επικοινωνίας

Μπορείτε να μας στείλετε το ερώτημά σας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος της IMS-FC θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σου.

Δάνειο αγοράς κατοικίας

Συμπληρώστε τα πεδία και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος της IMS-FC θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.
Κάντε κλικ εδώ για να αποδεχθείτε τα cookies πριν στείλετε την φόρμα.
Τα cookies για την φόρμα είναι ενεργοποιημένα. Μπορείτε να στείλετε την φόρμα

Γιατί να μας επιλέξετε…

Η IMS στελεχωμένη από καταρτισμένους οικονομολόγους με μεγάλη εμπειρία στον τραπεζικό χώρο αποτελεί τον μεγαλύτερο συνεργάτη των ελληνικών τραπεζών στην διαμεσολάβηση για την έκδοση στεγαστικού δανείου χωρίς καμία άμεση ή έμμεση οικονομική επιβάρυνση για τον δανειολήπτη. Με τη βοήθεια εξειδικευμένων συμβούλων, βρίσκουμε μαζί τη λύση που εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σας ανάγκες.
Scroll to Top