Δάνειο επισκευής κατοικίας χωρίς εξασφάλιση

Δάνειο επισκευής κατοικίας χωρίς εξασφάλιση.

Ένα τραπεζικό προϊόν για χρηματοδότηση της επισκευής και ανακαίνισης, δίχως προσημείωση ακινήτου η ενεχυρίαση μετρητών

Στην περίπτωση που αναζητάτε ένα τραπεζικό προϊόν, το οποίο θα μπορέσει να σας δώσει τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσετε την επισκευή και ανακαίνιση του ακινήτου σας, τότε το δάνειο επισκευής κατοικίας χωρίς εξασφάλιση είναι το πλέον κατάλληλο για τη συγκεκριμένη ανάγκη σας.

Σας παρέχει τη δυνατότητα χρηματοδότησης μέχρι και το 100% του κόστους των εργασιών, δίχως να υπάρξει προσημείωση ακινήτου η ενεχυρίαση μετρητών.

Δάνειο επισκευής κατοικίας χωρίς εξασφάλιση

Ζητήστε να σας καλέσουμε συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας
Αποτελεσματικότητα
Έχοντας επιτύχει την εκταμίευση περισσοτέρων από 3.000 στεγαστικών δανείων, διαθέτουμε την ικανότητα και την εμπειρία να επιτύχουμε τους πιο προνομιακούς όρους για τη χρηματοδότηση σας
Πάνω από 95% εγκρισιμότητα
Η ομάδα μας έχοντας στο ενεργητικό της πάνω από 500.000.000€ εκταμιεύσεις στεγαστικών δανείων, έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση γύρω από το στεγαστικό δάνειο.
22 έτη εμπειρίας
Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της Εταιρείας μας διαθέτει πολυετή εμπειρία και άριστη γνώση τόσο του χρηματοοικονομικού και όσο και του Τραπεζικού Κλάδου έχοντας μεγάλη προϋπηρεσία.

Βασιζόμενοι στην 20ετή εμπειρία μας, είμαστε σε θέση να σας καθοδηγήσουμε και να σας προσφέρουμε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεται για την επιλογή τράπεζας, δανείου, όπως και για τα πραγματικά έξοδα της τράπεζας. Ουσιαστικά είμαστε μαζί σας σε κάθε στάδιο, ώστε να αυξήσουμε και να διασφαλίσουμε τις πιθανότητες επιτυχίας για δάνειο επισκευής κατοικίας χωρίς εξασφάλιση.

Στην περίπτωση που το επιλέξετε, πρέπει να γνωρίζετε, ότι το μέγιστο ποσό χρηματοδότησης ανέρχεται στις 15.000 ευρώ και η διάρκεια αποπληρωμής δεν μπορεί να ξεπερνά τα 10 έτη. Η εκταμίευση του δανείου επισκευής κατοικίας χωρίς εξασφάλιση υλοποιείται σε δυο καταβολές

Τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου προϊόντος για εργασίες μικρής εκτάσεως, είναι τα χαμηλά έξοδα, καθώς δεν υπάρχει επιβάρυνση με έξοδα προσημείωσης, ενώ στα σημαντικά οφέλη προστίθεται και η συντομότερη διαδικασία εκταμίευσης.

Δάνειο επισκευής κατοικίας χωρίς εξασφάλιση

Στην IMS αναλύουμε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το Δάνειο επισκευής κατοικίας χωρίς εξασφάλιση που ταιριάζει στις ξεχωριστές ανάγκες σας σε σύντομο χρονικό διάστημα

Χωρίς Καμία Οικονομική Επιβάρυνση

Δάνειο επισκευής κατοικίας χωρίς εξασφάλιση

Έχετε ερωτήσεις ή απορίες για θέματα που αφορούν Δάνειο επισκευής κατοικίας χωρίς εξασφάλιση

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 έως τις 17:00

Φόρμα Επικοινωνίας

Μπορείτε να μας στείλετε το ερώτημά σας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος της IMS-FC θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σου.

Δάνειο επισκευής κατοικίας χωρίς εξασφάλιση

Συμπληρώστε τα πεδία και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος της IMS-FC θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.
Κάντε κλικ εδώ για να αποδεχθείτε τα cookies πριν στείλετε την φόρμα.
Τα cookies για την φόρμα είναι ενεργοποιημένα. Μπορείτε να στείλετε την φόρμα

Γιατί να μας επιλέξετε…

Η IMS στελεχωμένη από καταρτισμένους οικονομολόγους με μεγάλη εμπειρία στον τραπεζικό χώρο αποτελεί τον μεγαλύτερο συνεργάτη των ελληνικών τραπεζών στην διαμεσολάβηση για την έκδοση στεγαστικού δανείου χωρίς καμία άμεση ή έμμεση οικονομική επιβάρυνση για τον δανειολήπτη. Με τη βοήθεια εξειδικευμένων συμβούλων, βρίσκουμε μαζί τη λύση που εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σας ανάγκες.
Scroll to Top