Δάνειο επισκευής κατοικίας

Δάνειο επισκευής κατοικίας, το σπίτι σας σαν καινούργιο.

Με το δάνειο επισκευής κατοικίας έχετε τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσετε την επισκευή και ανακαίνιση του ακίνητου σας μέχρι το 100% του κόστους των εργασιών.

Η διάρκεια του δανείου επισκευής κατοικίας καθορίζεται από τη δόση που μπορείτε να αποπληρώνεται κάθε μήνα και το είδος του επιτοκίου, με την προϋπόθεση η λήξη του δανείου να μην υπερβαίνει το 75 έτος ηλικίας των ενεχομένων.

Η εκταμίευση του στεγαστικού δανείου υλοποιείται σταδιακά σύμφωνα με την πρόοδο εργασιών δίνοντας σας την δυνατότητα το ποσό της δόσης που αποπληρώνεται να συμβαδίζει με το ποσό του δανείου που έχει εκταμιευτεί.

Δάνειο επισκευής κατοικίας

Ζητήστε να σας καλέσουμε συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας
Αποτελεσματικότητα
Έχοντας επιτύχει την εκταμίευση περισσοτέρων από 3.000 στεγαστικών δανείων, διαθέτουμε την ικανότητα και την εμπειρία να επιτύχουμε τους πιο προνομιακούς όρους για τη χρηματοδότηση σας
Πάνω από 95% εγκρισιμότητα
Η ομάδα μας έχοντας στο ενεργητικό της πάνω από 500.000.000€ εκταμιεύσεις στεγαστικών δανείων, έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση γύρω από το στεγαστικό δάνειο.
22 έτη εμπειρίας
Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της Εταιρείας μας διαθέτει πολυετή εμπειρία και άριστη γνώση τόσο του χρηματοοικονομικού και όσο και του Τραπεζικού Κλάδου έχοντας μεγάλη προϋπηρεσία.

Το δάνειο επισκευής κατοικίας μπορεί να συνδυαστεί με πρόγραμμα χρηματοδότησής αγοράς ακινήτου, για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Με την πολυετή εμπειρία που διαθέτουμε είμαστε σε θέση να σας καθοδηγήσουμε σε κάθε βήμα από την αίτηση μέχρι την εκταμίευση του δανείου επισκευής κατοικίας, εξασφαλίζοντας για εσάς προνομιακό επιτόκιο προσαρμοσμένο στα δικά σας μοναδικά χαρακτηριστικά.

Δάνειο επισκευής κατοικίας

Στην IMS αναλύουμε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το Δάνειο επισκευής κατοικίας που ταιριάζει στις ξεχωριστές ανάγκες σας σε σύντομο χρονικό διάστημα

Χωρίς Καμία Οικονομική Επιβάρυνση

Δάνειο επισκευής κατοικίας

Έχετε ερωτήσεις ή απορίες για θέματα που αφορούν Δάνειο επισκευής κατοικίας

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 έως τις 17:00

Φόρμα Επικοινωνίας

Μπορείτε να μας στείλετε το ερώτημά σας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος της IMS-FC θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σου.

Δάνειο επισκευής κατοικίας

Συμπληρώστε τα πεδία και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος της IMS-FC θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.
Κάντε κλικ εδώ για να αποδεχθείτε τα cookies πριν στείλετε την φόρμα.
Τα cookies για την φόρμα είναι ενεργοποιημένα. Μπορείτε να στείλετε την φόρμα

Γιατί να μας επιλέξετε…

Η IMS στελεχωμένη από καταρτισμένους οικονομολόγους με μεγάλη εμπειρία στον τραπεζικό χώρο αποτελεί τον μεγαλύτερο συνεργάτη των ελληνικών τραπεζών στην διαμεσολάβηση για την έκδοση στεγαστικού δανείου χωρίς καμία άμεση ή έμμεση οικονομική επιβάρυνση για τον δανειολήπτη. Με τη βοήθεια εξειδικευμένων συμβούλων, βρίσκουμε μαζί τη λύση που εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σας ανάγκες.
Scroll to Top