Δήλωση Απορρήτου

This privacy statement was last updated on 20 Μάιος 2022 and applies to citizens and legal permanent residents of the European Economic Area and Switzerland.

Στην παρούσα δήλωση απορρήτου, εξηγούμε τι κάνουμε με τα δεδομένα που λαμβάνουμε σχετικά με εσάς μέσω του https://www.ims-fc.gr. Σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα δήλωση. Στην επεξεργασία μας συμμορφωνόμαστε με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας περί απορρήτου. Αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι:

  • δηλώνουμε σαφώς τους σκοπούς για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα. Αυτό το κάνουμε μέσω της παρούσας δήλωσης απορρήτου.
  • στόχος μας είναι να περιορίσουμε τη συλλογή προσωπικών δεδομένων μόνο στα προσωπικά δεδομένα που απαιτούνται για νόμιμους σκοπούς.
  • ζητάμε πρώτα τη ρητή συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σε περιπτώσεις που απαιτούν τη συγκατάθεσή σας,
  • λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και το απαιτούμε επίσης από τα μέρη που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό μας.
  • σεβόμαστε το δικαίωμά σας να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα ή να τα διορθώνουμε ή να τα διαγράφουμε, κατόπιν αιτήματός σας.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ή θέλετε να μάθετε ακριβώς ποια δεδομένα διατηρούμε για εσάς, επικοινωνήστε μαζί μας.

1. Σκοπός, δεδομένα και περίοδος διατήρησης

Ενδέχεται να συλλέγουμε ή να λάμβάνουμε προσωπικές πληροφορίες για διάφορους σκοπούς, που σχετίζονται με τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες, οι οποίοι μπορεί να περιλαμβάνουν τα ακόλουθα: (κάντε κλικ για ανάπτυξη) 

2. Cookies

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies, ανατρέξτε στην Πολιτική Cookies

Έχουμε συνάψει μια Συμφωνία Επεξεργασίας δεδομένων με την Google.

Η συμπερίληψη πλήρων διευθύνσεων IP εμποδίζεται από εμάς.

3. Ασφάλεια

Δεσμευόμαστε για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων. Λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για τον περιορισμό της κατάχρησης και της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε προσωπικά δεδομένα. Αυτό διασφαλίζει ότι μόνο τα απαραίτητα άτομα έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας, ότι η πρόσβαση στα δεδομένα προστατεύεται και ότι τα μέτρα ασφαλείας μας επανεξετάζονται τακτικά.

4. Ιστότοποι τρίτων μερών

Η παρούσα Δήλωση Απορρήτου δεν ισχύει για ιστότοπους τρίτων μερών που συνδέονται με συνδέσμους στον ιστότοπό μας. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα εν λόγω τρίτα μέρη χειρίζονται τα προσωπικά σας δεδομένα με αξιόπιστο ή ασφαλή τρόπο. Σας συνιστούμε να διαβάσετε τις δηλώσεις απορρήτου των εν λόγω ιστότοπων πριν κάνετε χρήση τους.

5. Τροποποιήσεις της παρούσας δήλωσης απορρήτου

Διατηρούμε το δικαίωμα να προβούμε σε τροποποιήσεις στην παρούσα δήλωση απορρήτου. Συνιστάται να συμβουλεύεστε τακτικά την παρούσα δήλωση απορρήτου, προκειμένου να γνωρίζετε τυχόν αλλαγές. Επιπλέον, θα σας ενημερώνουμε ενεργά όπου είναι δυνατό.

6. Πρόσβαση και τροποποίηση των δεδομένων σας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή θέλετε να μάθετε ποια προσωπικά δεδομένα έχουμε σχετικά με εσάς, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία. Έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

  • Έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε γιατί χρειάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα, τι θα συμβεί σε αυτά και για πόσο χρονικό διάστημα θα διατηρούνται.
  • Δικαίωμα πρόσβασης: Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα που είναι γνωστά σε εμάς.
  • Δικαίωμα διόρθωσης: Έχετε το δικαίωμα να συμπληρώσετε, να διορθώσετε, να διαγράψετε ή να αποκλείσετε τα προσωπικά σας δεδομένα όποτε το επιθυμείτε.
  • Εάν μας δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας, έχετε το δικαίωμα να άρετε αυτήν τη συγκατάθεση και να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα.
  • Δικαίωμα διαβίβασης των δεδομένων σας: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε όλα τα προσωπικά σας δεδομένα από τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας και να τα διαβιβάσετε στο σύνολό τους, σε άλλον Υπεύθυνο Επεξεργασίας.
  • Δικαίωμα εναντίωσης: Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας. Συμμορφωνόμαστε με αυτό, εκτός εάν υπάρχουν βάσιμοι λόγοι επεξεργασίας.

Παρακαλούμε φροντίστε να δηλώνετε πάντα με σαφήνεια ποιος είστε, ώστε να μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν τροποποιούμε ή δεν διαγράφουμε δεδομένα του λάθος ατόμου.

7. Υποβολή παραπόνου

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε (ένα παράπονο σχετικά με) την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

8. Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων

Ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων μας έχει καταχωρηθεί στην αρχή προστασίας δεδομένων σε κράτος μέλος της ΕΕ. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή αιτήματα σχετικά με την παρούσα δήλωση απορρήτου ή τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον/την ΜΑΡΙΑ ΡΟΥΣΣΟΥ, μέσω www.ims-fc.gr ή mroussou@ims-fc.gr ή τηλεφωνικά στο 2109513111

9. Στοιχεία επικοινωνίας

ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΕ
Λ. Ανδρέα Συγγρού 240, TK 176 72 Καλλιθέα
Ελλάδα
Ιστότοπος: https://www.ims-fc.gr
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: rg.cf-smi@uossuorm
Αριθμός τηλεφώνου: 2109520047

Παράρτημα

Complianz | The Privacy Suite for WordPress

Ο παρόντας ιστότοπος χρησιμοποιεί την Complianz Privacy Suite για το WordPress για τη συλλογή καταγραφών συγκατάθεσης. Για αυτήν τη λειτουργία η διεύθυνση IP σας ανωνυμοποιείται και αποθηκεύεται στη βάση δεδομένων μας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη Δήλωση Απορρήτου του Complianz.

WPML

Το WPML χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση της τρέχουσας γλώσσας του επισκέπτη, τη γλώσσα την οποία επισκέφθηκαν τελευταία και τη γλώσσα των χρηστών που έχουν συνδεθεί. Όσο χρησιμοποιείτε την προσθήκη, το WPML θα μοιράζεται δεδομένα σχετικά με τον ιστότοπο μέσω του Installer. Δεν μπορούν να μοιραστούν δεδομένα από τον ίδιο τον χρήστη.

WPML Media Translation

Το WPML Media Translation θα αποστείλει τη διεύθυνση email και το όνομα κάθε διαχειριστή και ανατεθέντα μεταφραστή, καθώς και το ίδιο το περιεχόμενο στον Προηγμένο Επεξεργαστή Μετάφρασης και στην υπηρεσία μετάφρασης που χρησιμοποιείται.

WPML Translation Management

Το WPML Translation Management θα στέλνει τη διεύθυνση email και το όνομα κάθε διαχειριστή και ανατεθέντα μεταφραστή, καθώς και του ίδιου του περιεχομένου στον Προηγμένο Επεξεργαστή Μετάφρασης και στις υπηρεσίες μετάφρασης που χρησιμοποιούνται.

WPML String Translation

Το WPML String Translation θα αποστείλει όλες τις συμβολοσειρές στον Προηγμένο Επεξεργαστή Μετάφρασης του WPML και στις υπηρεσίες μετάφρασης οι οποίες χρησιμοποιούνται.

Scroll to Top