Η Εταιρεία IMS

Η εταιρεία IMS, στελεχωμένη από καταρτισμένους οικονομολόγους με μεγάλη εμπειρία στον τραπεζικό χώρο αποτελεί τον μεγαλύτερο συνεργάτη των Ελληνικών Τραπεζών στην διαμεσολάβηση για την έκδοση στεγαστικού δανείου χωρίς καμία άμεση ή έμμεση οικονομική επιβάρυνση για τον δανειολήπτη.

Διατηρεί συμβάσεις συνεργασίας με τις μεγαλύτερες Ελληνικές Τράπεζες και διαθέτει την γνώση και την εμπειρία να σας βοηθήσει στην χρονοβόρα και πολύπλοκη γραφειοκρατική διαδικασία ώστε να επιλέξετε την πλέον συμφέρουσα λύση χρηματοδότησης, παρουσιάζοντας και αναλύοντας όλες τις διαθέσιμες επιλογές.

Η σχέση αξιοπιστίας που έχει οικοδομήσει με τις Τράπεζες σε συνδυασμό με τον όγκο των υποθέσεων από το ευρύ πελατολόγιο της, αποτελεί μια επιπλέον εγγύηση, δίνοντας μας τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί για εσάς τους ευνοϊκότερους όρους της Τραπεζικής Αγοράς και να σας προσφέρει νέες, οικονομικές και ολοκληρωμένες λύσεις που θα καλύψουν το ευρύ φάσμα των στεγαστικών σας αναγκών.

Πάνω από 95% εγκρισιμότητα

Η ομάδα μας έχοντας στο ενεργητικό της πάνω από 500.000.000€ εκταμιεύσεις στεγαστικών δανείων, έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση γύρω από το στεγαστικό δάνειο.

Η γνώση μας πάνω στην πολιτική έγκρισης της κάθε τράπεζας είναι μια σταθερά που εγγυάται για τους πελάτες μας υψηλότερες πιθανότητες έγκρισης, επιτυγχάνοντας τους καλύτερους δυνατούς όρους.

Σημειώνεται ότι το ποσοστό έγκρισης των δανείων που διαχειριζόμαστε ξεπερνά το 95%.

Τα πάντα γύρω από το στεγαστικό σας δάνειο

Λόγω του όγκου των στεγαστικών δανείων που διαχειριζόμαστε, απευθυνόμαστε στις κεντροποιημένες υπηρεσίες των συνεργαζόμενων τραπεζικών ιδρυμάτων, επιτυγχάνοντας ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Ζητήστε να σας καλέσουμε συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας

Χωρίς Καμία Οικονομική Επιβάρυνση

Τεχνογνωσία
Αποτελεσματικότητα
Εμπιστοσύνη
Τεχνογνωσία

Με την συνεχή κατάρτιση αλλά και ενημέρωση του ανθρώπινου δυναμικού μας, διαθέτουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία, ώστε κάθε λύση να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Όλοι οι συνεργάτες μας είναι διαθέσιμοι να σας υποστηρίξουν και να σας προσφέρουν  κορυφαίες λύσεις για τη χρηματοδότηση σας.

Αποτελεσματικότητα
Έχοντας επιτύχει την εκταμίευση περισσοτέρων από 3.000 στεγαστικών δανείων, διαθέτουμε την ικανότητα και την εμπειρία να επιτύχουμε τους πιο προνομιακούς όρους για τη χρηματοδότηση σας
Εμπιστοσύνη

Η πραγματική επιτυχία μας όμως είναι η σχέση εμπιστοσύνης και φερεγγυότητας που έχουμε χτισει και συνεχίζουμε τόσο με τις τράπεζες όσο και με τους πελάτες μας με γνώμονα το σεβασμό και το προσωπικό τους όφελος.

Είμαστε διαρκώς δίπλα σας, προκειμένου να κατανοήσουμε και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας όπως εσείς επιθυμείτε.

22 έτη εμπειρίας

Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της Εταιρείας μας διαθέτει πολυετή εμπειρία και άριστη γνώση τόσο του χρηματοοικονομικού και όσο και του Τραπεζικού Κλάδου έχοντας προϋπηρεσία στους παρακάτω οργανισμούς:

  • Eurobank Ergasias
  • Τράπεζα Πειραιώς
  • UCI (Union de Creditos Inmobiliarios)
  • Millenium Bank
  • Ernst & Young (EY)

Η ομάδα της IMS

​Η IMS-FC αποτελείται από στελέχη προερχόμενα από τον τραπεζικό χώρο καθώς και έμπειρους οικονομικούς συμβούλους.​

Κυριάκος Καμπούρης

Κυριάκος Καμπούρης

Partner

Ο Κυριάκος διαθέτει 22ετή εμπειρία στον τραπεζικό χώρο, έχει υπάρξει ιδιοκτήτης καταστημάτων Franchise της Οpen24 – Eurobank, όντας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες του δικτύου.

Είναι διαπιστευμένος εξωτερικός συνεργάτης μεγάλων τραπεζών μεταξύ αυτών της Eurobank, Εθνικής και Alpha Bank αποτελώντας τον συνεργάτη με τον μεγαλύτερο όγκο εκταμίευσης στεγαστικών δανείων.

Έχει διακριθεί και τιμηθεί για τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς το πελατειακό κοινό καθώς και για την διαρκή του επιμόρφωση σε θέματα πωλήσεων και παροχής υπηρεσιών.

Επικοινωνία

Γιάννης Μαυράκης

Partner

Ο Γιάννης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στα Χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Leicester και διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Teesside.

Έχει επιτυχώς ολοκληρώσει τις εξετάσεις CFA επιπέδου 1.

Πριν την IMS έχει εργαστεί ως οικονομικός αναλυτής στο τμήμα Project Finance της EY (Ernst & Young) όπου παρείχε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες (σχεδιασμός χρημ/κών μοντέλων, συμβουλευτικές υπηρεσίες χρηματοδότησης έργων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα) και ως σύμβουλος στεγαστικής πίστης στην τράπεζα Union de Creditos Inmobiliarios SA EFC (UCI).

Επικοινωνία

Γιάννης Μαυράκης

Κωνσταντίνος Δούκας

Senior Manager

Ο Κωνσταντίνος είναι Senior Manager στην IMS. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Διεθνή Τραπεζική και Χρηματοοικονομική του Πανεπιστημίου του Salford και κάτοχος διπλώματος στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Sunderland.

Τα τελευταία 14 έτη έχει εργαστεί ως προϊστάμενος πωλήσεων στεγαστικών δανείων στη Γενική Διεύθυνση Τραπεζικής Ιδιωτών της τράπεζας Eurobank και ως σύμβουλος μαζικών πωλήσεων στην τράπεζα Millenium.

Επικοινωνία

Κωνσταντίνος Δούκας

Μάκης Καραβασίλης

Senior Manager

Ο Mάκης εργάζεται στο χώρο της Λιανικής Τραπεζικής από το 2004, με εξειδίκευση στις χορηγήσεις Στεγαστικών Δανείων.

Στο παρελθόν εργάστηκε στη Μarfin Εγνατία Τράπεζα και στην Alpha Bank ως Senior Sales Manager και Senior Credit Officer. Παράλληλα, αξιοποιήθηκε ως Εισηγητής σε εκπαιδευτικά σεμινάρια απευθυνόμενα σε Λειτουργούς του Δικτύου Καταστημάτων της Alpha Bank.

Είναι κάτοχος Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας σε θέματα Στεγαστικής Πίστης, με σπουδές στη Νομική Σχολή στη Μόντενα Ιταλίας.

Επικοινωνία

Νίκος Μπαλάνης

Νίκος Μπαλάνης

Senior Manager

Ο Νίκος είναι κάτοχος διπλωμάτων MBA on Banking and Finance του Alba Graduate Business School και Strategic Management του Kingston University καθως και διπλώματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Τα τελευταία 18 έτη έχει εργαστεί ως προϊστάμενος πωλήσεων στεγαστικών δανείων στη Γενική Διεύθυνση Τραπεζικής Ιδιωτών Βορείου Ελλάδας και υπεύθυνος ρύθμισης επισφαλών απαιτήσεων της τράπεζας Eurobank καθώς και ως σύμβουλος μαζικών πωλήσεων στην τράπεζα Millennium.

Επικοινωνία

Ευγενία Βεργή​

Senior Account Manager

Η Ευγενία είναι κάτοχος πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στους Υπολογιστές (BSc degree in Business Administration with major in Computer Information Systems), από το Αμερικάνικο Κολέγιο της Ελλάδος, Deree College.

Τα τελευταία 18 χρόνια εργάστηκε στον Τραπεζικό χώρο ξεκινώντας από την Τράπεζα Κύπρου και μετέπειτα στην Τράπεζα Πειραιώς, με καθήκοντα που συμπεριλάμβαναν κατά κύριο λόγο τις εισηγήσεις και χορηγήσεις Στεγαστικών και Μικρομεσαίων Επιχειρηματικών δανείων.

Διατέλεσε Σύμβουλος Στεγαστικής και Επιχειρηματικής Πίστης και τα τελευταία 3 έτη ήταν Συνεργάτης Αναδιαρθρώσεων Δανείων Ιδιωτών και Επιχειρηματικών Δανείων.

Επικοινωνία

Ευγενία Βεργή
Βασιλική Χαβέλα

Βασιλική Χαβέλα

Legal Advisor

Η Βασιλική είναι Δικηγόρος και Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2000. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αθηνών (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Οι κύριοι τομείς ενασχόλησης της είναι οι μεταβιβάσεις ακινήτων (real estate), θέματα Κτηματολογίου, τραπεζικό και εμπορικό δίκαιο. Εξειδικεύεται στις αγοραπωλησίες ακινήτων εκπροσωπώντας ημεδαπούς και αλλοδαπούς επενδυτές (Golden Visa). Έχει συνεργαστεί για περισσότερο από 15 έτη με τραπεζικά ιδρύματα με κύριο αντικείμενο τις προσημειώσεις και ελέγχους τίτλων ακινήτων.

Επικοινωνία

Η Εταιρεία IMS

Συμπληρώστε τα πεδία και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος της IMS-FC θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.
Κάντε κλικ εδώ για να αποδεχθείτε τα cookies πριν στείλετε την φόρμα.
Τα cookies για την φόρμα είναι ενεργοποιημένα. Μπορείτε να στείλετε την φόρμα
Scroll to Top