​Η ομάδα μας αποτελείται από στελέχη προερχόμενα από τον τραπεζικό χώρο καθώς και έμπειρους οικονομικούς συμβούλους.​

  • Τεχνογνωσία
  • Εμπιστοσύνη
  • Αποτελεσματικότητα
  • Ταχύτητα

Τα πάντα γύρω από το στεγαστικό σας δάνειο

Η IMS, στελεχωμένη από καταρτισμένους οικονομολόγους με μεγάλη εμπειρία στον τραπεζικό χώρο αποτελεί τον μεγαλύτερο συνεργάτη των Ελληνικών Τραπεζών στην διαμεσολάβηση για την έκδοση στεγαστικού δανείου χωρίς καμία άμεση ή έμμεση οικονομική επιβάρυνση για τον δανειολήπτη.

Διατηρεί συμβάσεις συνεργασίας με τις μεγαλύτερες Ελληνικές Τράπεζες και διαθέτει την γνώση και την εμπειρία να σας βοηθήσει στην χρονοβόρα και πολύπλοκη γραφειοκρατική διαδικασία ώστε να επιλέξετε την πλέον συμφέρουσα λύση χρηματοδότησης, παρουσιάζοντας και αναλύοντας όλες τις διαθέσιμες επιλογές.

Η σχέση αξιοπιστίας που έχει οικοδομήσει με τις Τράπεζες σε συνδυασμό με τον όγκο των υποθέσεων από το ευρύ πελατολόγιο της, αποτελεί μια επιπλέον εγγύηση, δίνοντας μας τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί για εσάς τους ευνοϊκότερους όρους της Τραπεζικής Αγοράς και να σας προσφέρει νέες, οικονομικές και ολοκληρωμένες λύσεις που θα καλύψουν το ευρύ φάσμα των στεγαστικών σας αναγκών.

Πάνω από 95% εγκρισιμότητα

Η ομάδα μας έχοντας στο ενεργητικό της πάνω από 500.000.000€ εκταμιεύσεις στεγαστικών δανείων, έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση γύρω από το στεγαστικό δάνειο. Η γνώση μας πάνω στην πολιτική έγκρισης της κάθε τράπεζας είναι μια σταθερά που εγγυάται για τους πελάτες μας υψηλότερες πιθανότητες έγκρισης, επιτυγχάνοντας τους καλύτερους δυνατούς όρους. Σημειώνεται ότι το ποσοστό έγκρισης των δανείων που διαχειριζόμαστε ξεπερνά το 95%.
IMS Στεγαστικά Δάνεια - 20 έτη εμπειρίας

20 έτη εμπειρίας

Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της Εταιρείας μας διαθέτει  πολυετή εμπειρία και άριστη γνώση τόσο του χρηματοοικονομικού και όσο και του Τραπεζικού Κλάδου έχοντας προϋπηρεσία στους παρακάτω οργανισμούς:

  • Eurobank Ergasias
  • Τράπεζα Πειραιώς
  • UCI (Union de Creditos Inmobiliarios)
  • Millenium Bank
  • Ernst & Young (EY)
Ims-Fc-Logo

Λόγω του όγκου των στεγαστικών δανείων που διαχειριζόμαστε, απευθυνόμαστε στις κεντροποιημένες υπηρεσίες των συνεργαζόμενων τραπεζικών ιδρυμάτων, επιτυγχάνοντας ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Αμεροληψία

Έχοντας καθημερινή επαφή με τα μεγαλύτερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και γνωρίζοντας τόσο τις τάσεις της αγοράς στεγαστικής πίστης όσο και τους όρους χορήγησης της κάθε τράπεζας ανά πάσα στιγμή, είμαστε σε θέση να επιτύχουμε για εσάς τους ευνοϊκότερους όρους της τραπεζικής αγοράς, λειτουργώντας αμερόληπτα με γνώμονα το συμφέρον των πελατών μας.

Εμπιστοσύνη

Η πραγματική επιτυχία μας όμως είναι η σχέση εμπιστοσύνης και φερεγγυότητας που έχουμε χτισει και συνεχίζουμε τόσο με τις τράπεζες όσο και με τους πελάτες μας με γνώμονα το σεβασμό και το προσωπικό τους όφελος. Είμαστε διαρκώς δίπλα σας, προκειμένου να κατανοήσουμε και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας όπως εσείς επιθυμείτε.

Αποτελεσματικότητα

Έχοντας επιτύχει την εκταμίευση περισσοτέρων από 3.000 στεγαστικών δανείων, διαθέτουμε την ικανότητα και την εμπειρία να επιτύχουμε τους πιο προνομιακούς όρους για τη χρηματοδότηση σας να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά κάθε υπόθεση και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση.