Καταναλωτικό δάνειο με εξασφάλιση ακίνητου

Καταναλωτικό δάνειο με εξασφάλιση ακίνητου

Δάνειο για κάλυψη προσωπικών αναγκών ή και συγκέντρωση ενήμερων οφειλών με εξασφάλιση και αποπληρωμή έως και τα 20 έτη.

Το καταναλωτικό δάνειο με εξασφάλιση, είναι ένα τραπεζικό προϊόν σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει άμεση ρευστότητα στον ενδιαφερόμενο.

Το ποσό που μπορεί να εκταμιευτεί, ξεκινάει από τις 10.000 και δύναται να φτάσει ακόμα και τις 100.000 ευρώ, ενώ η διάρκεια αποπληρωμής αγγίζει το όριο των 20 ετών, με δυνατότητα μερικής ή ολικής αποπληρωμής, χωρίς επιπλέον κόστος.

Το εν λόγω δάνειο αφορά την κάλυψη προσωπικών αναγκών ή και συγκέντρωση ενήμερων οφειλών με εξασφάλιση (ακίνητο ή cash collateral). Το ακίνητο εξασφάλισης θα πρέπει να έχει τουλάχιστον τη διπλάσια αξία από το ποσό του δανείου, ενώ το κόστος μεταγραφής της προσημείωσης του ακινήτου είναι αναλογικά με το ποσό του δανείου.

Καταναλωτικό δάνειο με εξασφάλιση ακίνητου

Ζητήστε να σας καλέσουμε συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας
Αποτελεσματικότητα
Έχοντας επιτύχει την εκταμίευση περισσοτέρων από 3.000 στεγαστικών δανείων, διαθέτουμε την ικανότητα και την εμπειρία να επιτύχουμε τους πιο προνομιακούς όρους για τη χρηματοδότηση σας
Πάνω από 95% εγκρισιμότητα
Η ομάδα μας έχοντας στο ενεργητικό της πάνω από 500.000.000€ εκταμιεύσεις στεγαστικών δανείων, έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση γύρω από το στεγαστικό δάνειο.
22 έτη εμπειρίας
Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της Εταιρείας μας διαθέτει πολυετή εμπειρία και άριστη γνώση τόσο του χρηματοοικονομικού και όσο και του Τραπεζικού Κλάδου έχοντας μεγάλη προϋπηρεσία.

Τα έξοδα του καταναλωτικού δανείου με εξασφάλιση είναι εφάπαξ και διαμορφώνονται περίπου στα 1.000 ευρώ, ανάλογα πάντα με την τράπεζα που θα επιλεγεί. Επίσης, είναι υποχρεωτική η ασφάλεια πυρός – σεισμού του ακινήτου και αυτό μέχρι την αποπληρωμή του δανείου, όπως συμβαίνει σε όλα τα ενυπόθηκα δάνεια.

Η IMS διαθέτει σημαντική εμπειρία στο συγκεκριμένο τραπεζικό προϊόν και έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει επιπλέον εκπτώσεις επιτοκίου, ανάλογα με το εκάστοτε προφίλ του πελάτη. Η εταιρία μας είναι σε θέση να σας καθοδηγήσει και να σας προσφέρει όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για την επιλογή Τράπεζας και προγράμματος χρηματοδότησης.

Καταναλωτικό δάνειο με εξασφάλιση ακίνητου

Στην IMS αναλύουμε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το Καταναλωτικό δάνειο με εξασφάλιση ακίνητου που ταιριάζει στις ξεχωριστές ανάγκες σας σε σύντομο χρονικό διάστημα

Χωρίς Καμία Οικονομική Επιβάρυνση

Καταναλωτικό δάνειο με εξασφάλιση ακίνητου

Έχετε ερωτήσεις ή απορίες για θέματα που αφορούν Καταναλωτικό δάνειο με εξασφάλιση ακίνητου

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 έως τις 17:00

Φόρμα Επικοινωνίας

Μπορείτε να μας στείλετε το ερώτημά σας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος της IMS-FC θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σου.

Καταναλωτικό δάνειο με εξασφάλιση ακίνητου

Συμπληρώστε τα πεδία και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος της IMS-FC θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.
Κάντε κλικ εδώ για να αποδεχθείτε τα cookies πριν στείλετε την φόρμα.
Τα cookies για την φόρμα είναι ενεργοποιημένα. Μπορείτε να στείλετε την φόρμα

Γιατί να μας επιλέξετε…

Η IMS στελεχωμένη από καταρτισμένους οικονομολόγους με μεγάλη εμπειρία στον τραπεζικό χώρο αποτελεί τον μεγαλύτερο συνεργάτη των ελληνικών τραπεζών στην διαμεσολάβηση για την έκδοση στεγαστικού δανείου χωρίς καμία άμεση ή έμμεση οικονομική επιβάρυνση για τον δανειολήπτη. Με τη βοήθεια εξειδικευμένων συμβούλων, βρίσκουμε μαζί τη λύση που εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σας ανάγκες.
Scroll to Top