Αναχρηματοδότηση / Μεταφορά δανείου

Αναχρηματοδότηση / Μεταφορά δανείου

Διαμεσολάβηση για την αναχρηματοδότηση του στεγαστικού δανείου σας, με εξασφάλιση των ευνοϊκότερων όρων στη δόση αποπληρωμής του.

Η μηνιαία δόση που πληρώνετε στην τράπεζα, μπορεί να μην είναι πλέον η ιδανική/ βολική για εσάς. Στην IMS, γνωρίζοντας άριστα τόσο τα προγράμματα που προσφέρουν οι τράπεζες, όσο και την πολιτική της κάθε μίας στο συγκεκριμένο ζήτημα, είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε στο να βρείτε την ιδανική λύση για εσάς.

Η αναχρηματοδότηση του στεγαστικού σας δανείου, στην περίπτωση που δεν είναι δυνατή η τροποποίηση των όρων της δανειακής σύμβασης στην υφιστάμενη τράπεζα, μπορεί να σας εξασφαλίσει ευνοϊκότερες συνθήκες αποπληρωμής και χάρη στην 20ετή εμπειρία μας, μπορούμε να διεκπεραιώσουμε με ταχύτητα και με τους καλύτερους δυνατούς όρους τη δική σας υπόθεση.

Αναχρηματοδότηση / Μεταφορά δανείου

Ζητήστε να σας καλέσουμε συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας
Αποτελεσματικότητα
Έχοντας επιτύχει την εκταμίευση περισσοτέρων από 3.000 στεγαστικών δανείων, διαθέτουμε την ικανότητα και την εμπειρία να επιτύχουμε τους πιο προνομιακούς όρους για τη χρηματοδότηση σας
Πάνω από 95% εγκρισιμότητα
Η ομάδα μας έχοντας στο ενεργητικό της πάνω από 500.000.000€ εκταμιεύσεις στεγαστικών δανείων, έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση γύρω από το στεγαστικό δάνειο.
22 έτη εμπειρίας
Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της Εταιρείας μας διαθέτει πολυετή εμπειρία και άριστη γνώση τόσο του χρηματοοικονομικού και όσο και του Τραπεζικού Κλάδου έχοντας μεγάλη προϋπηρεσία.

Ωστόσο, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και θα πρέπει να εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή, προκειμένου να εντοπιστούν και να αντιμετωπιστούν κίνδυνοι που σχετίζονται με τη μεταφορά του εκάστοτε στεγαστικού δανείου από μία τράπεζα σε κάποια άλλη. Εκεί είναι που η IMS θα μεσολαβήσει για να έχετε το πλέον θεμιτό αποτέλεσμα.

Η εταιρεία μας θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε, εάν είναι προς όφελος σας η μεταφορά του στεγαστικού σας δανείου, παρουσιάζοντάς σας όλες τις διαθέσιμες επιλογές και εντοπίζοντας τα σημεία που θα πρέπει να προσέξετε, ώστε η μεταφορά να είναι επιτυχής και οικονομικά συμφέρουσα για εσάς.

Αναχρηματοδότηση / Μεταφορά δανείου

Στην IMS αναλύουμε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το Αναχρηματοδότηση / Μεταφορά δανείου που ταιριάζει στις ξεχωριστές ανάγκες σας σε σύντομο χρονικό διάστημα

Χωρίς Καμία Οικονομική Επιβάρυνση

Αναχρηματοδότηση / Μεταφορά δανείου

Έχετε ερωτήσεις ή απορίες για θέματα που αφορούν Αναχρηματοδότηση / Μεταφορά δανείου

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 έως τις 17:00

Φόρμα Επικοινωνίας

Μπορείτε να μας στείλετε το ερώτημά σας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος της IMS-FC θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σου.

Αναχρηματοδότηση / Μεταφορά δανείου

Συμπληρώστε τα πεδία και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος της IMS-FC θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.
Κάντε κλικ εδώ για να αποδεχθείτε τα cookies πριν στείλετε την φόρμα.
Τα cookies για την φόρμα είναι ενεργοποιημένα. Μπορείτε να στείλετε την φόρμα

Γιατί να μας επιλέξετε…

Η IMS στελεχωμένη από καταρτισμένους οικονομολόγους με μεγάλη εμπειρία στον τραπεζικό χώρο αποτελεί τον μεγαλύτερο συνεργάτη των ελληνικών τραπεζών στην διαμεσολάβηση για την έκδοση στεγαστικού δανείου χωρίς καμία άμεση ή έμμεση οικονομική επιβάρυνση για τον δανειολήπτη. Με τη βοήθεια εξειδικευμένων συμβούλων, βρίσκουμε μαζί τη λύση που εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σας ανάγκες.
Scroll to Top