​Η Ομάδα μας αποτελείται από στελέχη προερχόμενα από τον τραπεζικό χώρο καθώς και έμπειρους οικονομικούς συμβούλους.​

Με τη βοήθεια εξειδικευμένων συμβούλων, βρίσκουμε μαζί τη λύση που εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σας ανάγκες.

Τεχνογνωσία

Εμπιστοσύνη

Αποτελεσματικότητα

Ταχύτητα

Αμεροληψία

Τεχνογνωσία

Εμπιστοσύνη

Αποτελεσματικότητα

Ταχύτητα

Αμεροληψία

Κυριάκος Καμπούρης - IMS Στεγαστικά Δάνεια

Κυριάκος Καμπούρης

Partner

Ο Κυριάκος διαθέτει 20ετή εμπειρία στον τραπεζικό χώρο, έχει υπάρξει ιδιοκτήτης καταστημάτων Franchise της Οpen24 – Eurobank, όντας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες του δικτύου.

Είναι διαπιστευμένος εξωτερικός συνεργάτης μεγάλων τραπεζών μεταξύ αυτών της Eurobank, Εθνικής και Alpha Bank αποτελώντας τον συνεργάτη με τον μεγαλύτερο όγκο εκταμίευσης στεγαστικών δανείων.

Έχει διακριθεί και τιμηθεί για τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς το πελατειακό κοινό καθώς και για την διαρκή του επιμόρφωση σε θέματα πωλήσεων και παροχής υπηρεσιών.

Επικοινωνία

Γιάννης Μαυράκης

Partner

Ο Γιάννης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στα Χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Leicester και διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Teesside. Έχει επιτυχώς ολοκληρώσει τις εξετάσεις CFA επιπέδου 1.

Πριν την IMS έχει εργαστεί ως οικονομικός αναλυτής στο τμήμα Project Finance της EY (Ernst & Young) όπου παρείχε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες (σχεδιασμός χρημ/κών μοντέλων, συμβουλευτικές υπηρεσίες χρηματοδότησης έργων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα) και ως σύμβουλος στεγαστικής πίστης στην τράπεζα Union de Creditos Inmobiliarios SA EFC (UCI).

Επικοινωνία

Γιάννης Μαυράκης - IMS Στεγαστικά Δάνεια
Γιώργος Γκιώκας - IMS Στεγαστικά Δάνεια

Γιώργος Γκιώκας

Sales manager

Ο Γιώργος είναι κάτοχος διπλώματος του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) με πολυετή εμπειρία στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό κλάδο.

Πριν την IMS έχει εργαστεί ως Senior Account Manager και Senior Property Sales Account Officer στην τράπεζα στεγαστικής πίστης Union de Creditos Inmobiliarios SA EFC (UCI). Έχει διαχειριστεί με επιτυχία εκατοντάδες αιτήματα στεγαστικών δανείων και δεκάδες πωλήσεις τραπεζικών ακινήτων. Έχει λάβει το βραβείο «UCI Leader» για τα έτη 2012 και 2013.

Επικοινωνία

Κωνσταντίνος Δούκας

Senior Manager

Ο Κωνσταντίνος είναι Senior Manager στην IMS. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Διεθνή Τραπεζική και Χρηματοοικονομική του Πανεπιστημίου του Salford και κάτοχος διπλώματος στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Sunderland.

Τα τελευταία 14 έτη έχει εργαστεί ως προϊστάμενος πωλήσεων στεγαστικών δανείων στη Γενική Διεύθυνση Τραπεζικής Ιδιωτών της τράπεζας Eurobank και ως σύμβουλος μαζικών πωλήσεων στην τράπεζα Millenium.

Επικοινωνία

Κωνσταντίνος Δούκας - IMS Στεγαστικά Δάνεια
Νίκος Μπαλάνης - IMS Στεγαστικά Δάνεια

Νίκος Μπαλάνης

Ο Νίκος είναι κάτοχος διπλωμάτων MBA on Banking and Finance του Alba Graduate Business School και Strategic Management του Kingston University καθως και διπλώματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Τα τελευταία 18 έτη έχει εργαστεί ως προϊστάμενος πωλήσεων στεγαστικών δανείων στη Γενική Διεύθυνση Τραπεζικής Ιδιωτών Βορείου Ελλάδας και υπεύθυνος ρύθμισης επισφαλών απαιτήσεων της τράπεζας Eurobank καθώς και ως σύμβουλος μαζικών πωλήσεων στην τράπεζα Millennium.

Επικοινωνία

Ευγενία Βεργή​

Η κα Ευγενία Βεργή είναι κάτοχος πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στους Υπολογιστές (BSc degree in Business Administration with major in Computer Information Systems), από το Αμερικάνικο Κολέγιο της Ελλάδος, Deree College.

Τα τελευταία 18 χρόνια εργάστηκε στον Τραπεζικό χώρο ξεκινώντας από την Τράπεζα Κύπρου και μετέπειτα στην Τράπεζα Πειραιώς, με καθήκοντα που συμπεριλάμβαναν κατά κύριο λόγο τις εισηγήσεις και χορηγήσεις Στεγαστικών και Μικρομεσαίων Επιχειρηματικών δανείων. Διατέλεσε Σύμβουλος Στεγαστικής και Επιχειρηματικής Πίστης και τα τελευταία 3 έτη ήταν Συνεργάτης Αναδιαρθρώσεων Δανείων Ιδιωτών και Επιχειρηματικών Δανείων.

Επικοινωνία

Βασιλική Χαβέλα

Η Βασιλική είναι Δικηγόρος και Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2000. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αθηνών (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών).


Οι κύριοι τομείς ενασχόλησης της είναι οι μεταβιβάσεις ακινήτων (real estate), θέματα Κτηματολογίου, τραπεζικό και εμπορικό δίκαιο. Εξειδικεύεται στις αγοραπωλησίες ακινήτων εκπροσωπώντας ημεδαπούς και αλλοδαπούς επενδυτές (Golden Visa). Έχει συνεργαστεί για περισσότερο από 15 έτη με τραπεζικά ιδρύματα με κύριο αντικείμενο τις προσημειώσεις και ελέγχους τίτλων ακινήτων.

Επικοινωνία

Τα πάντα για το δάνειο σου

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Υπολογισμός Δόσης Δανείου

Φόρμα επικοινωνίας

Συχνές Ερωτήσεις

Τα γραφεία μας

Νέα

Γιατί να μας επιλέξετε…
Με τη βοήθεια εξειδικευμένων συμβούλων, βρίσκουμε μαζί τη λύση που εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σας ανάγκες.