Στεγαστικό δάνειο για δημοσίους υπαλλήλους – Αποκλειστικά από την IMS

Η IMS, αξιοποιώντας την ηγετική της θέση στην τραπεζική αγορά και αναγνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο των δημοσίων υπαλλήλων στην εύρυθμη λειτουργία του κράτους και της χώρας μας, επιτυγχάνουν για αυτούς τους ευνοϊκότερους όρους χρηματοδότησης για το στεγαστικό τους δάνειο.

Ως ο μεγαλύτερος και μοναδικός συνεργάτης και των τεσσάρων μεγάλων συστημικών τραπεζών, αξιοποιούμε την επαγγελματική σταθερότητα και προοπτική της εν λόγω εργασιακής ομάδας, εξασφαλίζοντας σε καθεμιά σημαντική μείωση στο περιθώριο κέρδους (spread) και μειωμένα έξοδα διαχείρισης του αιτήματος.

Η IMS στελεχωμένη από καταρτισμένους οικονομολόγους με μεγάλη εμπειρία στον τραπεζικό χώρο αποτελεί τον μεγαλύτερο συνεργάτη των ελληνικών τραπεζών στην διαμεσολάβηση για την έκδοση στεγαστικού δανείου χωρίς καμία άμεση ή έμμεση οικονομική επιβάρυνση για τον δανειολήπτη. Με τη βοήθεια εξειδικευμένων συμβούλων, βρίσκουμε μαζί τη λύση που εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σας ανάγκες.

Εξειδικευόμαστε στην διαμεσολάβηση για την έκδοση στεγαστικών δανείων ενεργώντας με γνώμονα το συμφέρον των πελατών μας. Αμειβόμαστε αποκλειστικά για τις υπηρεσίες μας από τα τραπεζικά ιδρύματα, χωρίς κανένα κόστος για τον υποψήφιο δανειολήπτη, είτε ολοκληρώσει την διαδικασία εκταμίευσης είτε υπαναχωρήσει σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας.

Στεγαστικό δάνειο για δημοσίους υπαλλήλους – Αποκλειστικά από την IMS

Συμπληρώστε τα πεδία και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος της IMS-FC θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.
Κάντε κλικ εδώ για να αποδεχθείτε τα cookies πριν στείλετε την φόρμα.
Τα cookies για την φόρμα είναι ενεργοποιημένα. Μπορείτε να στείλετε την φόρμα

Μοιραστείτε το

Scroll to Top