Στεγαστικό δάνειο για ιατρούς

Στεγαστικό δάνειο για ιατρούς με το χαμηλότερο επιτόκιο της Τραπεζικής Αγοράς.

Αναγνωρίζοντας το έργο ζωής που επιτελεί το ιατρικό προσωπικό, αλλά και τις ιδιαιτερότητες του επαγγέλματός, η IMS δημιούργησε κατ’ αποκλειστικότητα ένα ασυναγώνιστο τραπεζικό προϊόν. Πρόκειται για ένα στεγαστικό δάνειο, το οποίο δεν προσφέρεται από το δίκτυο καταστημάτων καμίας τράπεζας ή από κάποιο άλλο εναλλακτικό δίκτυο.

Σε συνεργασία με μία εκ των τεσσάρων συστημικών ελληνικών τραπεζών, η IMS σχεδίασε ένα ασυναγώνιστο προϊόν για τους ιατρούς, με γνώμονα την εξυπηρέτηση όσων επιθυμούν να υλοποιήσουν τον στόχο της μόνιμης κατοικίας. Η εταιρεία μας προσφέρει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διαμεσολάβησής της, ώστε να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι όσοι το ονειρεύονται.

Στελεχωμένη από εξειδικευμένους συμβούλους με μεγάλη εμπειρία στον τραπεζικό χώρο, η IMS συντονίζει τη διαδικασία μεταξύ υποψηφίων δανειοληπτών και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, χωρίς καμία άμεση ή έμμεση οικονομική επιβάρυνση για τον δανειολήπτη, αμειβόμενη αποκλειστικά και μόνο από την Τράπεζα.

Στεγαστικό δάνειο για ιατρούς

Ζητήστε να σας καλέσουμε συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας
Αποτελεσματικότητα
Έχοντας επιτύχει την εκταμίευση περισσοτέρων από 3.000 στεγαστικών δανείων, διαθέτουμε την ικανότητα και την εμπειρία να επιτύχουμε τους πιο προνομιακούς όρους για τη χρηματοδότηση σας
Πάνω από 95% εγκρισιμότητα
Η ομάδα μας έχοντας στο ενεργητικό της πάνω από 500.000.000€ εκταμιεύσεις στεγαστικών δανείων, έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση γύρω από το στεγαστικό δάνειο.
22 έτη εμπειρίας
Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της Εταιρείας μας διαθέτει πολυετή εμπειρία και άριστη γνώση τόσο του χρηματοοικονομικού και όσο και του Τραπεζικού Κλάδου έχοντας μεγάλη προϋπηρεσία.

Η 20ετής εμπειρία μας στον χώρο, σε συνδυασμό με τον όγκο των υποθέσεων από το ευρύ πελατολόγιο που έχουμε φέρει εις πέρας, έχει δημιουργήσει μεταξύ της IMS και των τραπεζών μία σχέση αξιοπιστίας: μία επιπλέον εγγύηση, που μας δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματευτούμε για εσάς τους ευνοϊκότερους όρους της Τραπεζικής Αγοράς, προσφέροντας αποκλειστικά για τους ιατρούς…

Με μερίδιο 10% στην αγορά στεγαστικής πίστης, η IMS αποτελεί τον μεγαλύτερο συνεργάτη των ελληνικών τραπεζών. Κατά συνέπεια, είναι σε θέση να αξιοποιεί την ηγετική της θέση στην τραπεζική αγορά, με τον δανειολήπτη να είναι ο τελικός αποδέκτης όλων των προνομίων που έχουμε εξασφαλίσει για εκείνον.

Το αποκλειστικό τραπεζικό προϊόν μπορεί να καλύψει τις στεγαστικές ανάγκες για:

Στεγαστικό δάνειο για ιατρούς

Στην IMS αναλύουμε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το Στεγαστικό δάνειο για ιατρούς που ταιριάζει στις ξεχωριστές ανάγκες σας σε σύντομο χρονικό διάστημα

Χωρίς Καμία Οικονομική Επιβάρυνση

Στεγαστικό δάνειο για ιατρούς

Έχετε ερωτήσεις ή απορίες για θέματα που αφορούν Στεγαστικό δάνειο για ιατρούς

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 έως τις 17:00

Φόρμα Επικοινωνίας

Μπορείτε να μας στείλετε το ερώτημά σας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος της IMS-FC θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σου.

Στεγαστικό δάνειο για ιατρούς

Συμπληρώστε τα πεδία και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος της IMS-FC θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.
Κάντε κλικ εδώ για να αποδεχθείτε τα cookies πριν στείλετε την φόρμα.
Τα cookies για την φόρμα είναι ενεργοποιημένα. Μπορείτε να στείλετε την φόρμα

Γιατί να μας επιλέξετε…

Η IMS στελεχωμένη από καταρτισμένους οικονομολόγους με μεγάλη εμπειρία στον τραπεζικό χώρο αποτελεί τον μεγαλύτερο συνεργάτη των ελληνικών τραπεζών στην διαμεσολάβηση για την έκδοση στεγαστικού δανείου χωρίς καμία άμεση ή έμμεση οικονομική επιβάρυνση για τον δανειολήπτη. Με τη βοήθεια εξειδικευμένων συμβούλων, βρίσκουμε μαζί τη λύση που εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σας ανάγκες.
Scroll to Top