Στεγαστικό δάνειο για κατοίκους εξωτερικού

Εξασφαλίστε οικονομική προέγκριση από ελληνική τράπεζα χωρίς να επισκεφθείτε την Ελλάδα

Στεγαστικό δάνειο και για τους κατοίκους του εξωτερικού

Οι περισσότεροι ‘Ελληνες που διαμένουν μόνιμα ή εγκαταστάθηκαν πρόσφατα σε άλλες χώρες εκτός της επικράτειας, αλλά και γενικότερα οι κάτοικοι εξωτερικού, δεν γνωρίζουν τα αναφαίρετα δικαιώματα που διατηρούν αναφορικά με τις δανειοληπτικές δυνατότητες που έχουν στην Ελλάδα. Πέραν του ότι μπορούν να συντηρούν, σε επίπεδο συλλογικό ή και ατομικό, τις υλικές, πολιτιστικές και συναισθηματικές επαφές με την πατρίδα μας, έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να ονειρεύονται, αλλά και να υλοποιήσουν την αγορά μόνιμης κατοικίας.

Οι απόδημοι ‘Ελληνες και οι κάτοικοι εξωτερικού ανεξαρτήτως καταγωγής, έχουν το δικαίωμα να χρηματοδοτηθούν με τον ίδιο τρόπο που συμβαίνει και με κάθε άλλον πολίτη που κατοικεί στην Ελλάδα. Βασιζόμενοι στην 20ετή εμπειρία μας, στην IMS είμαστε σε θέση να σας καθοδηγήσουμε και να σας προσφέρουμε όλες τις πληροφορίες, που πρέπει να γνωρίζετε για την επιλογή Τράπεζας, προγράμματος χρηματοδότησης, όπως και για τα πραγματικά έξοδα τράπεζας και αγοροπωλησίας.

Η διαδικασία για την αγορά κατοικίας μέσω τραπεζικής χρηματοδότησης, είναι μία υπόθεση που απαιτεί χρόνο και σωστή ενημέρωση. Στην IMS αναλύουμε, σχεδιάζουμε και δημιουργούμε το χρηματοδοτικό πρόγραμμα που ταιριάζει στις ξεχωριστές ανάγκες σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ουσιαστικά είμαστε δίπλα σας σε κάθε στάδιο, ώστε να αυξήσουμε και να διασφαλίσουμε τις πιθανότητες επιτυχίας, αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας όλη τη διαδικασία.

Στεγαστικό δάνειο για κατοίκους εξωτερικού

Ζητήστε να σας καλέσουμε συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας
Αποτελεσματικότητα
Έχοντας επιτύχει την εκταμίευση περισσοτέρων από 3.000 στεγαστικών δανείων, διαθέτουμε την ικανότητα και την εμπειρία να επιτύχουμε τους πιο προνομιακούς όρους για τη χρηματοδότηση σας
Πάνω από 95% εγκρισιμότητα
Η ομάδα μας έχοντας στο ενεργητικό της πάνω από 500.000.000€ εκταμιεύσεις στεγαστικών δανείων, έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση γύρω από το στεγαστικό δάνειο.
22 έτη εμπειρίας
Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της Εταιρείας μας διαθέτει πολυετή εμπειρία και άριστη γνώση τόσο του χρηματοοικονομικού και όσο και του Τραπεζικού Κλάδου έχοντας μεγάλη προϋπηρεσία.

Η εταιρεία μας μπορεί να διευκολύνει τους κατοίκους εξωτερικού σε διάφορες διαδικασίες, όπως στην περίπτωση που χρειάζονται: νομική υπηρεσία υποστήριξης (π.χ. έκδοση ΑΦΜ, νομικό έλεγχο στο ακίνητο κτλ.), συνεργαζόμενους μηχανικούς (π.χ. τεχνικό έλεγχο ακινήτου). Επίσης, βρισκόμαστε σε διαρκή και άμεση επικοινωνία με όλα τα συμβαλλόμενα μέρη (π.χ. συμβολαιογράφους, δικηγόρους κ.τ.λ.), ώστε -χωρίς καθυστερήσεις- να παράσχουμε τις πλέον σύγχρονες υπηρεσίες στους πελάτες μας.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα αξιολογήσουν ΔΩΡΕΑΝ την πιστοληπτική ικανότητα του πελάτη αναφορικά με τη χορήγηση στεγαστικού δανείου, ενώ για όλες τις υπηρεσίας μας δεν υπάρχει η παραμικρή χρέωση. Από το πρώτο βήμα της αίτησης, έως και την εκταμίευση του τελικού ποσού, η IMS δεν θα λάβει την οποιαδήποτε αμοιβή από τον δανειολήπτη.

Το τραπεζικό προϊόν μπορεί να καλύψει τις στεγαστικές ανάγκες για:

Στεγαστικό δάνειο για κατοίκους εξωτερικού

Στην IMS αναλύουμε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το Στεγαστικό δάνειο για κατοίκους εξωτερικού που ταιριάζει στις ξεχωριστές ανάγκες σας σε σύντομο χρονικό διάστημα

Χωρίς Καμία Οικονομική Επιβάρυνση

Στεγαστικό δάνειο για κατοίκους εξωτερικού

Έχετε ερωτήσεις ή απορίες για θέματα που αφορούν Στεγαστικό δάνειο για κατοίκους εξωτερικού

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 έως τις 17:00

Φόρμα Επικοινωνίας

Μπορείτε να μας στείλετε το ερώτημά σας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος της IMS-FC θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σου.

Στεγαστικό δάνειο για κατοίκους εξωτερικού

Συμπληρώστε τα πεδία και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος της IMS-FC θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.
Κάντε κλικ εδώ για να αποδεχθείτε τα cookies πριν στείλετε την φόρμα.
Τα cookies για την φόρμα είναι ενεργοποιημένα. Μπορείτε να στείλετε την φόρμα

Γιατί να μας επιλέξετε…

Η IMS στελεχωμένη από καταρτισμένους οικονομολόγους με μεγάλη εμπειρία στον τραπεζικό χώρο αποτελεί τον μεγαλύτερο συνεργάτη των ελληνικών τραπεζών στην διαμεσολάβηση για την έκδοση στεγαστικού δανείου χωρίς καμία άμεση ή έμμεση οικονομική επιβάρυνση για τον δανειολήπτη. Με τη βοήθεια εξειδικευμένων συμβούλων, βρίσκουμε μαζί τη λύση που εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σας ανάγκες.
Scroll to Top