Στεγαστικό δάνειο για ένστολους με προνομιακό επιτόκιο αποκλειστικά από την IMS

 • Τεχνογνωσία
 • Εμπιστοσύνη
 • Αποτελεσματικότητα
 • Ταχύτητα

Στεγαστικό δάνειο για ένστολους με προνομιακό επιτόκιο αποκλειστικά από την IMS

Σκοπός του αποκλειστικού για το πελατολόγιό μας τραπεζικού προϊόντος, είναι ένα στεγαστικό δάνειο που μπορεί να καλύψει τις στεγαστικές του ανάγκες για:

Η IMS, αναγνωρίζοντας όσα προσφέρουν με τις υπηρεσίες τους στην πατρίδα και σε όλους εμάς τα στελέχη και μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας έχει εξασφαλίσει για αυτούς ένα μοναδικό και αποκλειστικό τραπεζικό προϊόν. Σε συνεργασία με μία εκ των τεσσάρων συστημικών ελληνικών τραπεζών, σχεδιάσαμε ένα ασυναγώνιστο προϊόν αποκλειστικά για τους ένστολους προσφέροντας το χαμηλότερο επιτόκιο της Τραπεζικής Αγοράς (με μείωση στο περιθώριο κέρδους της τράπεζας κατά 0.5% στο κυμαινόμενο επιτόκιο) και μειωμένα έξοδα διαχείρισης του αιτήματος κατά 50%. Το προϊόν απευθύνεται στα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων (Στρατός Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία), της Ελληνικής Αστυνομίας , του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος.

Η IMS αξιοποιώντας την ηγετική της θέση στην τραπεζική αγορά και αναγνωρίζοντας την επαγγελματική σταθερότητα και προοπτική της εν λόγω εργασιακής ομάδας πέτυχε να είναι η μοναδική εταιρεία που διαθέτει ένα αποκλειστικό τραπεζικό προϊόν. Ένα στεγαστικό δάνειο που διατίθεται αποκλειστικά για το πελατολόγιο της και δεν προσφέρεται από το δίκτυο καταστημάτων της τράπεζας ή άλλο εναλλακτικό δίκτυο. Η αποκλειστικότητα αυτού του ασυναγώνιστου τραπεζικού προϊόντος μας έχει φέρει στην ευχάριστη θέση κάθε μήνα κατά μέσο όρο να μεσολαβούμε στο να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι 15 οικογένειες ενστόλων.

Αποκλειστικά για ένστολους…

Σε συνεργασία με μία εκ των τεσσάρων συστημικών ελληνικών τραπεζών, σχεδιάσαμε ένα ασυναγώνιστο προϊόν αποκλειστικά για τους ένστολους προσφέροντας το χαμηλότερο επιτόκιο της Τραπεζικής Αγοράς (από 2,62%) και μειωμένα έξοδα διαχείρισης του αιτήματος κατά 50%. 

Αποκλειστικό τραπεζικό προϊόν

Το χαμηλότερο επιτόκιο της τραπεζικής αγοράς

Μειωμένα έξοδα διαχείρισης

Αποκλειστικά για ένστολους

Γιατί να μας επιλέξετε…

Η IMS στελεχωμένη από καταρτισμένους οικονομολόγους με μεγάλη εμπειρία στον τραπεζικό χώρο αποτελεί τον μεγαλύτερο συνεργάτη των ελληνικών τραπεζών στην διαμεσολάβηση για την έκδοση στεγαστικού δανείου χωρίς καμία άμεση ή έμμεση οικονομική επιβάρυνση για τον δανειολήπτη. Με τη βοήθεια εξειδικευμένων συμβούλων, βρίσκουμε μαζί τη λύση που εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σας ανάγκες. 

IMS Αθήνα

IMS Ρόδος

 • Γρηγορίου Λαμπράκη 39, TK 851 00 Ρόδος
 • 22410 21649
 • evergi@ims-fc.gr

Συχνές ερωτήσεις

Η IMS αμείβεται αποκλειστικά και μόνο από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που συνεργάζεται. Είναι ένα σημείο προώθησης τραπεζικών δανείων χωρίς λειτουργικό κόστος όπως και τα υποκαταστήματα των τραπεζών. Η αμοιβή που προκύπτει είναι εφάπαξ εφόσον εκταμιευτεί το δάνειο. Τέλος, οι πελάτες δεν έχουν καμία συναλλαγή με την IMS και κατ’ επέκταση δεν υπάρχει χρέωση άμεση ή έμμεση.

Το στεγαστικό δάνειο είναι ένα σύνθετο τραπεζικό προϊόν, για αυτό τον λόγο είναι απαραίτητη η συμβολή κάποιου έμπειρου τραπεζικού υπαλλήλου. Η ομάδα μας αυτή την στιγμή έχει την μεγαλύτερη εμπειρία ως προς τις διαδικασίες και τα προϊόντα της τραπεζικής αγοράς, ώστε να βοηθήσει με τις συμβουλές της τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν μέχρι να ολοκληρωθεί επιτυχώς η εκταμίευση του στεγαστικού δανείου. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πώς η IMS, σύμφωνα με τα στατιστικά αποτελέσματα, το 2018 εκταμίευσε το 9% των στεγαστικών δανείων που δίδονται πανελλαδικά από τις 4 Συστημικές Τράπεζες , ενώ το 2018 ξεπέρασε το 13%., και οι εκταμιεύσεις είναι άνω των 4.000.000 € μηνιαίως.

Τα εισοδήματα σας, η πιστοληπτική σας ικανότητα και η αξία εξασφάλισης (προσημείωση ακινήτου ή ενεχυρίαση μετρητών) καθορίζουν το ποσό του δανείου. Εάν προσημειώνεται κατοικία το ποσό του δανείου είναι έως 80% της εμπορικής αξίας του ακινήτου.

 • Προσφορά
 • Αίτηση στεγαστικού δανείου
 • Οικονομική προέγκριση
 • Νομικός – τεχνικός έλεγχος
 • Τελική Έγκριση
 • Προσημείωση Ακινήτου
 • Εκταμίευση