Νομικές Υπηρεσίες

Νομικές Υπηρεσίες

Η Εταιρεία μας παρέχει Νομικές Υπηρεσίες υψηλού επαγγελματικού επιπέδου. Η Νομική μας Υπηρεσία με επικεφαλής τηv Βασιλική Χαβέλα εξειδικεύεται στο Εμπράγματο Δίκαιο και Δίκαιο των Ακινήτων, για πάνω από 20 χρόνια διεκπεραιώνοντας μηνιαίως πάνω από 30 υποθέσεις με επιτυχία.

Ο επαγγελματισμός, η υπευθυνότητα και το ήθος αποτελούν διακριτικό γνώρισμα, παράλληλα η εξειδικευμένη προσέγγισης της κάθε υπόθεσης αλλά και η προσωπική επαφή με τον κάθε πελάτη στοχεύουν στο να δημιουργήσουν μια σταθερή σχέση εμπιστοσύνης.

Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους επαγγελματίες, όπως Συμβολαιογράφους, Πολιτικούς Μηχανικούς, Τοπογράφους, Μεταφραστές κλπ. για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Η νομική υποστήριξη των πελατών είναι συνεχή σε οποιοδήποτε στάδιο για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών καλύπτει ενδεικτικά:

ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣΤΗ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΠΩΛΗΤΗ

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Βασιζόμενοι στην 22ετή εμπειρία μας, είμαστε σε θέση να σας καθοδηγήσουμε και να σας προσφέρουμε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για την επιλογή τράπεζας, στεγαστικού δανείου, όπως και για τα πραγματικά έξοδα της τράπεζας και της αγοραπωλησίας. Ουσιαστικά είμαστε μαζί σας σε κάθε στάδιο, ώστε να αυξήσουμε και να διασφαλίσουμε τις πιθανότητες επιτυχίας για δάνειο αγοράς κατοικίας.

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 έως τις 17:00

Φόρμα Επικοινωνίας

Μπορείτε να μας στείλετε το ερώτημά σας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος της IMS-FC θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σου.

Γιατί να μας επιλέξετε…

Η IMS στελεχωμένη από καταρτισμένους οικονομολόγους με μεγάλη εμπειρία στον τραπεζικό χώρο αποτελεί τον μεγαλύτερο συνεργάτη των ελληνικών τραπεζών στην διαμεσολάβηση για την έκδοση στεγαστικού δανείου χωρίς καμία άμεση ή έμμεση οικονομική επιβάρυνση για τον δανειολήπτη. Με τη βοήθεια εξειδικευμένων συμβούλων, βρίσκουμε μαζί τη λύση που εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σας ανάγκες.
Scroll to Top