Στεγαστικό δάνειο χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση

Υπάρχει στεγαστικό δάνειο χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση; Και όμως υπάρχει.

Αναζητάτε υπηρεσίες διαμεσολάβησης στο υψηλότερο επίπεδο για την έκδοση στεγαστικού δανείου, δίχως μάλιστα να υπάρξει η παραμικρή χρέωση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας;

Η IMS είναι σε θέση να πραγματοποιήσει αυτό που κάθε δανειολήπτης επιζητά, την ασφαλή λειτουργικότητα, τη διαρκή ενημέρωση και τη διασφάλιση πολύ υψηλών ποσοστών επιτυχίας της αίτησής του. Και όλα αυτά χωρίς καμία οικονομική αξίωση!

Η συμβατική διαδικασία για την αγορά κατοικίας μέσω τραπεζικής χρηματοδότησης, αποτελεί μία ιδιαίτερα χρονοβόρα και αυξημένης προσοχής διεργασία, από την οποία απαλλάσσουμε τους πελάτες μας.

Από το πρώτο έως και το τελευταίο βήμα, η IMS φροντίζει για την πλήρη ενημέρωση όλων των διεργασιών που θα ακολουθηθούν και για τη λεπτομερή καταγραφή όσων καλείται να γνωρίζει ο δανειολήπτης.

Στεγαστικό δάνειο χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση

Ζητήστε να σας καλέσουμε συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας
Αποτελεσματικότητα
Έχοντας επιτύχει την εκταμίευση περισσοτέρων από 3.000 στεγαστικών δανείων, διαθέτουμε την ικανότητα και την εμπειρία να επιτύχουμε τους πιο προνομιακούς όρους για τη χρηματοδότηση σας
Πάνω από 95% εγκρισιμότητα
Η ομάδα μας έχοντας στο ενεργητικό της πάνω από 500.000.000€ εκταμιεύσεις στεγαστικών δανείων, έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση γύρω από το στεγαστικό δάνειο.
22 έτη εμπειρίας
Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της Εταιρείας μας διαθέτει πολυετή εμπειρία και άριστη γνώση τόσο του χρηματοοικονομικού και όσο και του Τραπεζικού Κλάδου έχοντας μεγάλη προϋπηρεσία.

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να πιστοποιήσει πως ουδεμία χρέωση θα υπάρξει στα έξοδα δανείου, τα οποία είναι τυποποιημένα για κάθε μία εκ τεσσάρων μεγάλων συστημικών τραπεζών που έχουν επιλέξει να συνεργάζονται μαζί μας για 20 χρόνια.

Η μοναδική μικρή διαφοροποίηση αφορά όχι το ποσό, αλλά την πολιτική που ακολουθεί η κάθε τράπεζα ξεχωριστά.

Η IMS θα σας ενημερώσει αναλυτικά για όλα τα έξοδα δανείου και την πολιτική των τραπεζών, ώστε μαζί να φτάσουμε στην πιο ιδανική επιλογή για την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Ουσιαστικά η IMS λειτουργεί όπως ο στεγαστικός υπάλληλος της τράπεζας, προφέροντας όμως αμεσότητα, ασφάλεια και διαρκή παρακολούθηση της διαδικασίας..

Οι πελάτες μας αφού δώσουν σε εμάς τη συγκατάθεσή τους για τα προσωπικά δεδομένα και προχωρήσει η αίτηση δανείου, καλούνται να υπογράψουν τη δανειακή σύμβαση και τα υπόλοιπα τραπεζικά έγγραφα στην τράπεζα.

Πρόκειται ακριβώς για τον τρόπο (Broker), με τον οποίο λειτουργεί η έκδοση δανείων στο εξωτερικό (Ιταλία, Νορβηγία, Αγγλία, Ολλανδία, Καναδάς, Αυστραλία, ΗΠΑ κ.τ.λ.).

Στεγαστικό δάνειο χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση

Στην IMS αναλύουμε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το Στεγαστικό δάνειο χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση που ταιριάζει στις ξεχωριστές ανάγκες σας σε σύντομο χρονικό διάστημα

Χωρίς Καμία Οικονομική Επιβάρυνση

Στην IMS αμειβόμαστε αποκλειστικά από τα τραπεζικά ιδρύματα και έχουμε καταφέρει να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας θα μπορέσουν να ωφεληθούν των αδιαπραγμάτευτα υψηλών υπηρεσιών που είμαστε σε θέση να τους προσφέρουμε. Και είτε βρεθούν στην ευχάριστη θέση της εκταμίευσης, είτε υπαναχωρήσουν σε οποιοδήποτε στάδιο της, δεν θα επιβαρυνθούν με το παραμικρό κόστος.

Στεγαστικό δάνειο χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση

Έχετε ερωτήσεις ή απορίες για θέματα που αφορούν Στεγαστικό δάνειο χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση

Στεγαστικό δάνειο χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση

Συμπληρώστε τα πεδία και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος της IMS-FC θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.
Κάντε κλικ εδώ για να αποδεχθείτε τα cookies πριν στείλετε την φόρμα.
Τα cookies για την φόρμα είναι ενεργοποιημένα. Μπορείτε να στείλετε την φόρμα

Μοιραστείτε το

Scroll to Top